isetemp

Un lloc web Sobre El Genère "isekai"

Re:Zero

En Subaru estava anant a casa després de comprar el seu menjar en una botiga propera, després, de sobte es transporta a un altre món. Allà coneix una noia que es deia Emilia, però en aquell moment Emilia no confiava en Subaru, així que, va mentir sobre la seva nom. Quan Subaru estava ajudant l’Emilia a trobar una cosa important seva, accidentalment es posen en problemes amb un assassí i els dos moren, però per a sorpresa de Subaru, va tornar al mateix lloc exacte on va arribar per primera vegada que va arribar a l’altre món, i va preguntar per veure sí algú coneix l’Emilia, però l’Emilia li havia dit a Subaru un nom fals i aquell nom fals era el nom d’una infamos bruixa temible del qual tothom tenia por, així que quan Subaru li preguntava si algú coneixia al’Emilia utilitzava aquest nom, tothom es va espantar i es posaven nerviós i van enfadar-se amb el confundit Subaru.

Aquesta és el nou aventura de Subaru plena del seu mort i la del seus nous estimats companys, on repetidament intenta avançar en el temps veient els morts dels seus companys fins que encontri una manera d’avançar, al mateix temps ell intentant aguantar-se del seu sanitat.

Personatges

Enllaç de l’imatge: https://wallpapercave.com/anime-ps4-re-zero-wallpapers

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2022 isetemp

Autor Anders Norén