isetemp

Un lloc web Sobre El Genère "isekai"

Tensura

Rimuru Tempest és el reencarnació de Satoru Mikami després de morir per culpa d’un lladre. Ara viu un vida com un slime, on encontrarà moltes aventures i subordinats en el camí.

En Rimuru, després de ser reencarnat va encontrar-se en una cova, i en aquell cova hi havia uns dels quatre “reals dracs”, que era en “drac del tempesta, Veldora” i, Rimuru va fer amics amb aquell infame drac. En aquell món existeix una sistema que quan monstre més fort dona un nom a un altre monstre, el monstre més fort donarà més força a aquell monstre que li ha donat nom. En aquell moment, el drac li ha donat a Rimuru el seu nom que era “Rimuru Tempest” i Rimuru li va donar un nom a Veldora que era similar el seu que era, “Veldora Tempest”. Després que Veldora li ensenyava a Rimuru veure, perquè un slime no pot veure sense usar màgia. Rimuru li va “menjar” Veldora fent servir el seu especial habilitat “Predator” para treure el presó que Veldora estava atrapat dintre. Diuen els seus adeus abans que Rimuru “menja” a Veldora para analitzar el màgia presó que li han invocat a Veldora, para que Rimuru entengui com destruir aquella presó para alliberar a Veldora.

Ara Rimuru surt del cova i encontre un poble de “goblins” i fins aquí comença el creació del ciutat a país de Tempest.

Personatges

Enllaç de l’imatge: https://read.mangabat.com/read-bh15556

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2022 isetemp

Autor Anders Norén