isetemp

Un lloc web Sobre El Genère "isekai"

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku (Konosuba)

Kazuma que va morir intentant salvar una noia que anava a ser atropellada per un cotxe, però en realitat Kazuma va morir de xoc i el cotxe en realitat era un tractor que conduïa un granger i la noia no estava en perill només estava saludant el granger.

Després de morir, Kazuma es troba amb una deessa que riu de la manera de com va morir Kazuma, i Kazuma s’enfada amb la deessa, i quan la deessa va dir que podia triar un poder o una eina per ajudar-li en el seu nou vida, Kazuma, que estava boig, va prendre la decisió d’escollir la deessa per ajudar-li en el seu viatge, i inesperadament ho van permetre els superiors de la deessa i així començar la història de comèdia de Kazuma.

Personatges

Enllaç d’imatge: https://tenor.com/search/konosuba-gifs

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2022 isetemp

Autor Anders Norén